Recipes With Course: Főétel
Sárkánylecsó cipóban
Sárkánylecsó cipóban. Eredetileg egy Szentendrei étteremben szokták készíteni Arany Sárkány, vagy Sárkány étterem volt illetve lehet, hogy most is az. A 80-as években könyv is jelent meg a receptjeikkel, ezt formáltam át .
RészletekKenyér pizza
Kezdő szakácsok is megpróbálhatják, hiszen nem kell hozzá tésztát gyúrni, keleszteni stb. Csak fogjuk a szeletelt kenyeret, és csinálunk belőle valami nagyon finomat.
RészletekTúrós-krumplis nudli (mákos, prézlis, natúr)
Egyszerű, gyors és nagyon finom. Aki nem ismeri, érdemes megpróbálni. Lehet főételként mákkal cukorral, prézlisen tejföllel, vagy akár köretként natúr verzióban.
RészletekTésztás lecsó
A lecsó jó. Ennyi. Nincs mit cifrázni, ezer féle verzióban készül, mindenkinek megvan a kedvence.
RészletekSült ponty – burgonya és répa ágyon
Szeretjük a pontyot, főleg, ha friss, és saját fogás. Viszonylag gyorsan elkészül és egészséges is a hal.
RészletekVirslis spagetti tejszínes kapros kukoricával
Látványos, vicces, és finom is. Próbáljátok ki!
Részletek
Legutóbbi hozzászólások