Loader

Recipes from Ingredient: citrom leve

Pulykacomb almamártással

Recipe Type: , Cuisine:
Average Rating: (5 / 5)

Tegnap főztem göcseji pulykahúslevest, és a benne főtt húst második fogásként tálaltam, készítettem hozzá finom almamártást és isteni ebédünk lett.

Read more

Szalalkális krémes (nagyon finom és könnyű)

Recipe Type: Cuisine:
Average Rating: (5 / 5)

Read more

Piramis süti

Recipe Type: Cuisine:
Average Rating: (5 / 5)

Read more

Citrom süti

Recipe Type: Cuisine:
Average Rating: (5 / 5)

Ez a citromos süti, igazából főzött diós krémet rejt magában. Nagyon jól néz ki, és nem olyan nehéz elkészíteni, mint ahogy hinné az ember.

Read more

Zöldséges tésztasaláta csicseriborsóval

Recipe Type: , Cuisine:
Average Rating: (5 / 5)

Maradjunk még egy kicsit a salátánál, bár ez kicsit tartalmasabb, de annál finomabb. Ha van rajtunk pár kiló “téli gumi” ezekkel a salátákkal könnyűszerrel ledobálhatjuk magunkról.

Read more

Túró rolád

Recipe Type: Cuisine:
Average Rating: (5 / 5)

Nem csak nagyon jól néz ki, de ugyanolyan finom is. Egy őzgerinc forma nem árt ha van otthon. Csokimázzal bevonva még finomabb.

Read more

Tárkonyos csirkeragu

Recipe Type: , Cuisine:
Average Rating: (0 / 5)

Nagyon szeretem a tárkony ízét, de ha ezt levesbe tesszük, akkor duplán finom, pláne, ha mindez csirkehússal párosul az, nagyon kedvemre való. Mikor elkezdem lapozgatni a mama receptjeit, megakadt a szemem a tárkonyos csirkeragun amit nagyon szeretek. Soha nem tudok belőle eleget csinálni.

Read more

Svéd gombasaláta

Recipe Type: ,
Average Rating: (0 / 5)

Nem csak salátabárokban lehet ilyen finomságot falatozni, és nem is ördöngösség elkészíteni a svéd gombasalátát. Finom, egyszerű, és alapanyag igénye is minimális. Elkészíteni kevesebb időbe kerül, mint magát a receptet leírni. Az „igazi” és a közértes verzió nem ugyanaz, különbség a részletekben rejlik. Az igazi svéd gombasalátához apróra szokták kockázni ...

Read more

Stroganoff csíkok – Matyi kedvence

Recipe Type: ,
Average Rating: (5 / 5)

Egyik legkedveltebb eledelünk. Az eredeti recept pontos elnevezése „Bélszíncsíkok Stroganoff módra”, de miután állandóan csak bélszínnel találkozom a fagyasztómban egy idő után ráuntam és sertéshúsból szoktam csinálni Így is igazi ízorgia. Simán belefér ha szűzpecsenyéből, rövidkarajból készítjük, de ha csak sertéscomb van itthon és mégis ezt az ételt kívánjuk meg, ...

Read more

Részeg csirke

Recipe Type: ,
Average Rating: (5 / 5)

A részeg csirke puszta gondolatára összefut a nyál a számban. Tulajdonképpen a csirkét minden formájában nagyon szeretem, de így, sörben áztatva mennyei az íze. Teljesen mindegy melyik részét használjuk, a combot vagy a mellett. Mindenki válassza azt, amelyiket szereti, a végeredményben nem fog csalódni. Az elkészített finomsághoz én leginkább az ...

Read more
Fel!