Loader

Recipes from Ingredient: finomliszt

Piskótatekercs házi baracklekvárral

Recipe Type: , Cuisine:
Average Rating: (5 / 5)

Karácsony előtt sok templomnál árulnak kistermelők saját árukat. Teljesen véletlenül folytam bele a dologba, véletlenül tudtam meg, hogy bizonyos időnként egy weboldalon lehet kiválasztani a termékeket, és a hozzánk legközelebb templom előtt átadják amennyiben elég megrendelés érkezett be, akkor jön a kisteherautó, és a már a weben megrendelt után át ...

Read more

Pulykacomb almamártással

Recipe Type: , Cuisine:
Average Rating: (5 / 5)

Tegnap főztem göcseji pulykahúslevest, és a benne főtt húst második fogásként tálaltam, készítettem hozzá finom almamártást és isteni ebédünk lett.

Read more

Nutellás gombóc

Recipe Type: Cuisine:
Average Rating: (0 / 5)

Mi nagyon szeretjük a gombócokat, egy kiadós leveshez tökéletes második. Ismerjük a szilvás, a barackos illetve ezeknek a lekváros változatát. De néha az ember egy kicsit más ízre vágyik, így jutott eszünkbe, hogy mi lenne, ha nem a hagyományosat készítenénk, hanem, mivel imádjuk a Nutellát, azzal töltenénk meg. Nagyon finomra ...

Read more

Sajtos pogácsa egyszerűen

Recipe Type: Cuisine:
Average Rating: (5 / 5)

Néha szeretnénk gyorsan egy kis sós sütit. Ilyenkor kell összegyúrni egy egyszerű sajtos pogácsát. Azért szeretem mert nem kell hozzá sok összetevő, de mégis nagyon finom pogácsát kapunk. Nekem csak egy nagy méretű pogácsa szaggatóm van, ezért rögtönöztem egyet a legkisebb Jana vizes üvegből, levágtam a tetejét, alaposan lemostam és ...

Read more

Padlizsán burgonyabundában

Recipe Type: , Cuisine:
Average Rating: (5 / 5)

Read more

Élesztős krumplipogácsa

Recipe Type: Cuisine:
Average Rating: (5 / 5)

Read more

Májas burgonyaleves

Recipe Type: Cuisine:
Average Rating: (5 / 5)

Van amikor majdnem üres a hűtő, olyankor a jó háziasszony feltalálja magát!

Read more

Kókuszos, diós csirkemell

Recipe Type: , Cuisine:
Average Rating: (5 / 5)

Ha már unjuk a banánt, illetve a sima zsemlemorzsába sütött csirkemellet, változtathatunk rajta, hiszen nincs kőbe vésve, hogy csak zsemlemorzsába lehet panírozni. Az alábbiakban a rántott csirkemell kókuszos és diós változatát láthatjuk. Isteni finom, ki KELL próbálni.

Read more

Medvehagyma főzelék

Recipe Type: , Cuisine:
Average Rating: (5 / 5)

A medvehagyma szezon kellős közepén vagyunk, így nem hagyhatjuk ki a receptek közül. Nevét arról kapta, hogy a barna medvék előszeretettel fogyasztják terméseit, és még a föld alól is gyakran kiássák, de hasonlóképp kedvelik a vaddisznók is. Erősen fokhagymaillatúak a levelei, ezért nagyon kedvelt a mi konyhánkban.

Read more

Brownie

Recipe Type: , Cuisine:
Average Rating: (5 / 5)

A hétvége a sütik ideje, ilyenkor elvárja a család a sütemény sütést. Még szerencsére nincs is olyan meleg, tehát nyugodtan begyújthatjuk a sütőnket. A hozzávalók, egy átlagos háztartásban mind fellelhetők, semmi különleges nem kell hozzá, eltekintve a diótól vagy a mogyorótól. Szerencsére a brownie nem egy komplikált süti, így nem ...

Read more
Fel!