Loader

Recipes from Ingredient: zsemlemorzsa

Kinder bueno torta

Recipe Type: Cuisine:
Average Rating: (5 / 5)

Read more

Göcseji pulykahúsleves

Recipe Type: , Cuisine:
Average Rating: (5 / 5)

A pulykát egyben nem szeretem, ezzel ellentétben a levest nagyon szeretem. Egy pulyka alsó combból, nyakból és egy szárnyból isteni göcseji húslevest főztem. A leveshez a kedvencemet, májgaluskát készítettem. A pulykahúst kivettem a levesből és almaszósszal tálaltam. Az almaszószt egy másik receptben fogom leírni, itt csak a göcseji pulykahúslevest és ...

Read more

Nutellás gombóc

Recipe Type: Cuisine:
Average Rating: (0 / 5)

Mi nagyon szeretjük a gombócokat, egy kiadós leveshez tökéletes második. Ismerjük a szilvás, a barackos illetve ezeknek a lekváros változatát. De néha az ember egy kicsit más ízre vágyik, így jutott eszünkbe, hogy mi lenne, ha nem a hagyományosat készítenénk, hanem, mivel imádjuk a Nutellát, azzal töltenénk meg. Nagyon finomra ...

Read more

Vargányás fasírozott krémsajttal töltve

Recipe Type: , Cuisine:
Average Rating: (5 / 5)

Read more

Egyszerű szilvásgombóc

Recipe Type: , , Cuisine:
Average Rating: (5 / 5)

Read more

Cukkinifasírt

Recipe Type: , Cuisine:
Average Rating: (5 / 5)

A cukkinifasírt sokféleképpen elkészíthető, egészséges és ha jól van elkészítve isteni finom.. Héjastól érdemes elkészíteni, mert nagy mennyiségben tartalmaz béta-karotint, C-vitamint, folsavat, káliumot, kalciumot, foszfort, mangánt, cinket, nyákszerű és keserű anyagokat, valamint nyomokban még élettanilag értékes szelént is.

Read more

Sonkás-sajtos rántott zöldbab

Recipe Type: , Cuisine:
Average Rating: (5 / 5)

Szeretjük a rántott zöldségeket, mert könnyű, ízletes, és nem terheli túl a gyomrot. A zöldbab panírozásához kitűnő burok a gépsonka. Nagyon jól összetartja a babot, és a panír masszívan tartja magát.

Read more

Kolbászos, brokkolis rakott tészta

Recipe Type: ,
Average Rating: (5 / 5)

Read more

Bakonyi húsgombóc galuskával

Recipe Type: Cuisine:
Average Rating: (5 / 5)

A bakonyi nevet kapó ételek általában hús, gomba kombót tartalmaznak, és paprikás tejfölös szósszal támadnak az ízelőbimbóinkra. Ez esetben sem lesz másképp, a hús szerepét ezúttal a húsgombóc tölti be. Gombának mi vargányát használtunk, de bármilyen másik gomba is megfelel a célnak, aminek szeretjük az ízét.

Read more

Töltött fasírt tekercs

Recipe Type: , Cuisine:
Average Rating: (5 / 5)

A fasírt az egyik legváltozatosabban elkészíthető húsétel, ez vonatkozik alapanyagok sokféleségére, de az elkészítés módjára is. Ami közös bennük, hogy általában főszeres darált húst zsemlemorzsával, tojással összekeverünk és megsütjük. A többi a ráadás, és az már a szakács fantáziájára van bízva. Most egy töltött fasírt tekercset osztunk meg veletek.

Read more
Fel!