Loader

Brokkolikrémleves levesgyönggyel

Recipe Type: , Cuisine:
Average Rating: (5 / 5)

Read more

Erdei gombaleves

Recipe Type: , Cuisine:
Average Rating: (5 / 5)

Read more

Sült ponty – burgonya és répa ágyon

Recipe Type: , Cuisine:
Average Rating: (5 / 5)

Szeretjük a pontyot, főleg, ha friss, és saját fogás. Viszonylag gyorsan elkészül és egészséges is a hal.

Read more

Zöldséges halleves

Recipe Type: , Cuisine:
Average Rating: (5 / 5)

Nem lehet mindig halászlét főzni, vagy rántott pontyot csinálni, ha sikeres volt a hétvégi horgászkaland, néha érdemes valami újat is kipróbálni. Legyen most a soron a zöldséges halleves!

Read more

Paradicsomleves betűtésztával

Recipe Type: , Cuisine:
Average Rating: (5 / 5)

Sokunk egyik kedvence a paradicsomleves. Legalább féltucat elkészítési módját ismerjük. A hagyományos felfőzött paradicsomlétől kezdve a turmixolt bazsalikomosig. Van aki friss bazsalikommal és sült paradicsommal készíti, és olyan is aki aszalt paradicsomból fokhagymásan. Ez most egy hagyományosabb változat, ami leginkább a menzákról lehet ismerős.

Read more

Zöldséges tésztasaláta csicseriborsóval

Recipe Type: , Cuisine:
Average Rating: (5 / 5)

Maradjunk még egy kicsit a salátánál, bár ez kicsit tartalmasabb, de annál finomabb. Ha van rajtunk pár kiló “téli gumi” ezekkel a salátákkal könnyűszerrel ledobálhatjuk magunkról.

Read more

Zöldsaláta tárkonyos, tormás-öntettel

Recipe Type: , , Cuisine:
Average Rating: (5 / 5)

A tavasz a fogyózások ideje, ilyenkor nagyon sok salátát eszünk, hogy jól mutassunk a strandon nyáron. A télen ránk rakódott úszógumit kis sportolással és sok finom salátával tudjuk leadni. Az egyik ilyen nagyon finom saláta az Aldiban kapható, zöldsalátából készül.

Read more

Bazsalikomos paradicsomleves

Recipe Type: Cuisine:
Average Rating: (5 / 5)

Tél vége felé az ember vágyik a színekre, unjuk már a szürkeséget. Ilyenkor még ránézni is jó a boltok polcán a színes zöldségekre. Ezért gondoltam, hogy feldobom a napunkat otthon, és csinálok egy kis paradicsomlevest, jó sok bazsalikommal.

Read more

Angol bélszín

Recipe Type: , Cuisine:
Average Rating: (5 / 5)

A bélszínt borsos ára miatt csak egyszer-egyszer engedhetjük meg magunknak. Ha mégis sikerül hozzájutni, a vékonyabb bélszínt vesszük és csak 4-5 nap múlva ehetünk belőle, mivel addig csak érleljük. Én jól átsütve szeretem, de a marhának ez a része annyira puha, hogy akár nyersen is meg lehetne enni. Akkor jó, ...

Read more

Rántott hagymakarika

Recipe Type: , , Cuisine:
Average Rating: (5 / 5)

Nagyon menő nálam a Burger-es hagymakarika. Elég sok idő kellett hozzá, több mint 10 év, hogy rájöjjek, hogy ezt otthon is megtudom csinálni, a hasábburgonyával együtt. Főzelékhez feltétnek, de mártogatóssal vendégvárónak is nagyon finom.

Read more
Fel!