Loader

Almás- kekszes golyók

2019-11-17
Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:Eniko Es Laszlo Gagyi receptje

Hozzávalók

Mennyiség: db

Hozzávalók

Mennyiség: db

Elkészítés

  1. A hozzávalókat előkészítjük. Az almát meghámozzuk és nagy lyukú reszelőn lereszeljük Takarék lángon ízlés szerinti cukorral kb. 10 perc alatt megpároljuk és kihűtjük.
  2. Hozzáadjuk a citromlevet (citromhéjat nem, mert nem bió) a fahéjat vanillincukrot, a darált kekszből annyit adjuk, hogy gyúrható masszát kapjunk.
  3. Diónyi golyókat formálunk és darált kekszbe, csoki mázba (vagy amibe akarjuk) forgatjuk.
A recept megosztása
Átlag

(5 / 5)

5 5 1
Osztályozd ezt a receptet

1 ember értékelte eddig

Kapcsolódó receptek:
  • Almás krémes

  • Kókuszos darázsfészek

  • Túrós krémes

  • Tepertőkrémes pogácsa

  • Rizses csoki

Fel!