Loader

Burgonyafánk

2018-06-02

A fánkot mindenki szereti. Aki nem, az is, csak nem meri bevallani. Igen, ez bizony nem Norbi kompatibilis, néha ilyet is lehet.

Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:

Hozzávalók

Mennyiség:

Hozzávalók

Mennyiség:

Elkészítés

  1. Az élesztőt langyos vízben megkelesztjük és összedolgozzuk a liszttel, burgonyával, tojás sárgával, sóval, olajjal.
  2. Annyi langyos tejjel dagasztjuk be, hogy könnyű kelt tészta állagú masszát kapjunk.
  3. Ezután letakarva 40-60 percig pihentetjük(kelesztjük).
  4. Bő forró zsiradékban szép pirosra sütjük. Sülés közben gömbölyűre duzzadnak, és ha nem sűrűn raktuk a serpenyőbe maguktól is megfordulnak.
A recept megosztása
Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

1 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Túrós rózsa sütemény

  • Ostyás keksztekercs

  • Régimódi hájas krémes

  • Keksz torta

  • Szalalkális krémes (nagyon finom és könnyű)

Fel!