Loader

Cordon bleu: (sajttal sonkával töltött rántott szelet)

2020-02-12
Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Elkészítés

  1. A hússzeleteket vékonyra klopfoljuk, kissé sózzuk, borsozzuk. Vigyázzunk a sózással, mert a sonka és a sajt is sós!
  2. A hússzelet egyik felére rakunk 1 szelet sonkát, a sonkára 1 szelet sajtot, a sajtra 1 szelet sonkát. Ráhajtjuk a hús másik felét és összetűzzük hústűvel, vagy fogpiszkálóval. Ha kisebb szeletek a húsok, akkor egyik szeletre rakjuk a cuccot, a másik szelettel betakarjuk és a szembelevő széleit összetűzzük, hogy ne jöjjön szét.
  3. A tojást felverjük és pici sóval ízesítjük. A töltött húsokat először megforgatjuk a lisztben, majd tojás, zsemlemorzsa, újra tojás és zsemlemorzsa. A húsokat duplán panírozzuk (én nem dupláztam)
  4. Egy serpenyőben olajat hevítünk és nem túl forró, közepes hőfokon készre sütjük a húsokat. Tetszés szerinti körettel, salátával, vagy szósszal tálaljuk!
A recept megosztása
Átlag

(5 / 5)

5 5 3
Osztályozd ezt a receptet

3 ember értékelte eddig

Kapcsolódó receptek:
  • Ostyalapos krémes (sütés nélkül)

  • Diós-sütőtökös torta (sütés nélküli)

  • Csirkemell (diétás) nokedlivel

  • Vörösboros gyümölcsleves

  • Túrós labdácska

Fel!