Loader

Csikós tokány

2015-10-28

Az egyik kedvenc kajám az ecetes uborkás csikós tokány. Az uborka pikáns ízt ad ennek az amúgy is finom ételnek.

Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Elkészítés

  1. A hagymát megdinszteljük, hozzáadjuk a csíkokra vágott húst és pár percig pirítjuk. Belekeverjük a pirospaprikát és a szétnyomott fokhagymát, sózzuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot és 2 dl vizet. Fedő alatt pároljuk.
  2. Ha a hús puhulni kezd, belekeverjük a finom metéltre vágott zöldpaprikát, a tejfölt, a felkarikázott ecetes uborkát és a petrezselymet.
  3. Tanácsok: Burgonyával, tésztával vagy tarhonyával tálaljuk.
A recept megosztása
Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

1 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Citrom süti

  • Kaporleves egész tojással

  • Túróval töltött zsemle eperszósszal

  • Paprikás ponty szelet vargányával

  • Kelt palacsinta vanília öntettel

Fel!