Csikós tokány

2015-10-28
  • Mennyiség: 4
  • Előszítés: 15p
  • Főzési/sütési idő: 40p

Az egyik kedvenc kajám az ecetes uborkás csikós tokány. Az uborka pikáns ízt ad ennek az amúgy is finom ételnek.

Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Elkészítés

  1. A hagymát megdinszteljük, hozzáadjuk a csíkokra vágott húst és pár percig pirítjuk. Belekeverjük a pirospaprikát és a szétnyomott fokhagymát, sózzuk, majd hozzáadjuk a paradicsomot és 2 dl vizet. Fedő alatt pároljuk.
  2. Ha a hús puhulni kezd, belekeverjük a finom metéltre vágott zöldpaprikát, a tejfölt, a felkarikázott ecetes uborkát és a petrezselymet.
  3. Tanácsok: Burgonyával, tésztával vagy tarhonyával tálaljuk.
A recept megosztása
Átlag

(0 / 5)

0 5 0
Osztályozd ezt a receptet

0 ember értékelte eddig

Kapcsolódó receptek:
  • Bögrés meggyes

  • Fokhagymás fűszeres máj

  • Tonhal szeletek zöldséges rizzsel

  • Fejtett bableves

  • Almarózsa

Recipe Ads
Fel!