Loader

Csirkemájjal töltött csirkecomb

2015-10-29

A csirke nálunk mindig minden formában jöhet, nagyon szeretjük. Ha valaki megnézi a receptjeimet, akkor láthatja, hogy sok a csirke. Olcsó és nagyon finom, arról nem is beszélve, hogy mennyire gusztusos sülve-főve. A mostani receptem egyszerű és nem túl drága. Kezdő háziasszonyoknak is ajánlom.

Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Elkészítés

  1. A csirkecombokat megtisztítjuk, alaposan megmossuk, és leitatjuk róla a vizet.
  2. Jól bedörzsöljük az összetört fokhagymával, megsózzuk.
  3. A csirkemájat szétszedjük és megtisztítjuk, megmossuk.
  4. A májat is bedörzsöljük fokhagymával és megszórjuk majoránnával, picikét be is sózhatjuk.
  5. A csirkecombok bőrét fellazítjuk és alácsúsztatjuk a máj darabokat.
  6. A tepsit kikenjük olajjal vagy zsírral, és a combokat is.
  7. Ha az összes combot elhelyeztük a tepsiben, alufóliával letakarjuk.
  8. Jó szorosan zárjuk le az alufóliával, hogy a sütéskor keletkezett pára/gőz maradjon a fólia alatt, és jól puhítsa meg a combokat.
  9. fokra előmelegített sütőbe tesszük.
  10. Kb. 30-40 perc után eltávolítjuk a fóliát amennyiben puhának találjuk. Sülés közben többször is megemelhetjük a fóliát és megnézhetjük, ha előbb puhának találjuk, akkor előbb is levehetjük róla a fóliát.
  11. Ha megpuhult a csirkecombunk visszatesszük a sütőbe, és kb. 10 percig hagyjuk, hogy pirosra, ropogósra süljön.
  12. Kukoricás rizi-bizivel és uborkasalátával tálaltam.
A recept megosztása
Recipe Type: , Ingredients: , , , , ,
Average Member Rating

(0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

0 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Hagymás zöldparadicsom-saláta.

  • Zöldborsós csirkemáj

  • Padlizsán burgonyabundában

  • Brokkolikrémleves levesgyönggyel

  • Brokkolis-mascarponés tészta

Fel!