Loader

Csörögefánk házi baracklekvárral

2019-01-18

A csörögefánk kifejezetten farsangi csemege, de nálunk nem kell hozzá farsang, hogy jóízűen megegyük. Sőt, kifejezetten szeretjük, jó kis házi baracklekvárral. De ha nem sikerül hozzájutni a házi lekvárhoz, akkor porcukorral sűrűn megszórva is lecsúszik pár darab. Rendkívül gyorsan elkészül, és kevés alapanyagból, gyorsan elkészül.

Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:BeBe

Hozzávalók

Mennyiség: adag

Hozzávalók

Mennyiség: adag

Elkészítés

  1. A sütőporral elkevert lisztet, a tojásokkal, a sóval, cukorral, a tejföllel egy tálban összegyúrjuk, vékonyra nyújtjuk, majd derelyeszaggatóval, vagy pizzavágóval különböző szélességű csíkokra szeljük.
  2. Két helyen, végeihez közel bevágjuk és kifordítjuk a tésztacsíkokat, majd bő, forró olajban szép pirosra sütjük. Ha lehet házi baracklekvárral, dzsemmel, vagy porcukorral tálaljuk.
A recept megosztása
Recipe Type: , Tags: Ingredients: , , , , , ,
Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

1 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Gánica, avagy dödölle

  • Kinder bueno torta

  • Pásztortarhonya

  • Borsóleves csirkefarháttal

  • Krumplis prósza

Fel!