Loader

Cukkinifasírt

2018-08-07

A cukkinifasírt sokféleképpen elkészíthető, egészséges és ha jól van elkészítve isteni finom.. Héjastól érdemes elkészíteni, mert nagy mennyiségben tartalmaz béta-karotint, C-vitamint, folsavat, káliumot, kalciumot, foszfort, mangánt, cinket, nyákszerű és keserű anyagokat, valamint nyomokban még élettanilag értékes szelént is.

Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Elkészítés

  1. A cukkinit megmossuk, legyaluljuk héjástól, megsózzuk, 10-15 percre félretesszük, majd kinyomkodjuk a levét. Egy tálban összekeverjük a tojással, a zúzott fokhagymával, az aprított petrezselyemmel, hozzáadjuk a sajtot, felvágottat, és annyi zsemlemorzsát, hogy a masszánk formázható legyen.
  2. Golyókat vagy pogácsákat formázunk belőle, majd bő olajban kisütjük. Papírtörlőre szedjük ki!
A recept megosztása
Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 2
Rate this recipe

2 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Szalalkális krémes (nagyon finom és könnyű)

  • Nutellás gombóc

  • Vizes piskóta

  • Sajtos pogácsa egyszerűen

  • Finom, könnyen elkészíthető joghurtos süti

Fel!