Loader

Erdei gombaleves

2018-07-08
Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:

Hozzávalók

Mennyiség:

Hozzávalók

Mennyiség:

Elkészítés

  1. A zöldségeket feldaraboljuk. Az olajra rátesszük a répákat és kissé megpirítjuk, hogy kiadja a sárga színét. Hozzáadjuk a gombát, azzal is pár percig piritjük, hozzákeverjük a burgonyát, zúzott fokhagymát, és pirospaprikával megszórjuk.
  2. Elkeverjük, mindjárt ráöntjük a vizet, sóval, borssal, babérlevéllel ízesítjük. 15 percig főzzük.
  3. A tejfölben elkeverjük a lisztet, a levesből hozzáteszünk 3 evőkanállal, elkeverjük, majd megismételjük, ezután beleöntjük a levesbe és felforraljuk. Hozzákeverjük a petrezselymet, és tálalhatunk. Citrommal vagy ecettel ízesíthetjük még.
A recept megosztása
Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

1 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Almatorta

  • Kolbászos, brokkolis rakott tészta

  • Sárkánylecsó cipóban

  • Kenyér pizza

  • Túrós-krumplis nudli (mákos, prézlis, natúr)

Fel!