Loader

Feketehegyi szelet

2015-10-29

Finom húsétel, nem csak profiknak. Érdemes kipróbálni, garantált a sikere!

Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Elkészítés

  1. A hússzeleteket finoman kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
  2. A nyers krumplit meghámozzuk, lereszeljük. Hozzáadjuk a tojást, az átnyomott fokhagymát, kevés sót, feketeborsot, majorannát – jól összekeverjük – annyi tejet és lisztet adunk hozzá, hogy sűrű palacsintaszerű tésztát kapjunk.
  3. A hússzeleteket előbb lisztben, majd a tésztában megforgatjuk és forró olajban kisütjük. Az olaj nagyon forró legyen, hogy mire a tészta aranybarna lesz, a hús is jól átsüljön.
  4. A kisült húsokat tányérra rakjuk, reszelt sajttal megszórjuk.
  5. Hasábburgonyát és káposztasalátát ajánlok hozzá.
  6. JÓ ÉTVÁGYAT !
A recept megosztása
Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

1 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Gánica, avagy dödölle

  • Kinder bueno torta

  • Pásztortarhonya

  • Borsóleves csirkefarháttal

  • Csörögefánk házi baracklekvárral

Fel!