Loader

Fokhagymás csirkemell burgonya chipsszel

2018-02-20
Related Recipes:
  • Fanta szelet

  • Pudingos kekszek

  • Citromos szelet

  • Baconbe tekert, karfiolos fasírt

  • Medvehagymás csavart

A nagyobb Spar boltokban szinte mindig van akciós hús. 10 és 50% közötti szokott lenni az értékcsökkentés. Nem tudom az okát, hiszen a 1-2 nap mindig van a lejárati időből, és soha nem tapasztaltam minőségi romlást. Így sikerült tegnap este fél kiló filézett csirkemellet vásárolnom olcsóbban. Amíg fizettem a pénztárnál, már meg is volt a fejemben az elkészítési mód. Így lett egy jó kis fokhagymás csirkemell belőle.

Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:BeBe

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Elkészítés

  1. A csirkemellet megmossuk és kockára vágjuk. Kókuszolajat teszünk egy edénybe, felolvasztjuk és rátesszük a csirkemellet.
  2. Addig forgatjuk a húst, amíg kifehéredik, majd ráöntünk egy dl. vizet és lefedve, puhára pároljuk. Ha a vizet elfőtte, zsírjára sütjük.
  3. Amíg a hús a tűzön van, meghámozzuk a burgonyát, megmossuk, és vékony karikára vágjuk.
  4. A burgonyát kókuszolajban pirosra sütjük. Majd a fokhagymás csirkemellel még melegen tálaljuk.
A recept megosztása

Vélemény, hozzászólás?

Fel!