Fokhagymás fűszeres máj
2015-12-06Related Recipes:
A neten olvastam ezt a receptet és ki is próbáltam, mert nagyon megtetszett. Egy kis változtatást hajtottam végre elkészítés közben, mert nekem az eredeti recept szerinti oregano, nem jött be, de helyette több fokhagymát használtam.
Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:
Hozzávalók
- 50 dkg csirkemáj
- 50 dkg krumpli
- 6 gerezd fokhagyma
- majoránna
- őrölt bors
- só
- kókusz olaj
Mennyiség: személy
Hozzávalók
Mennyiség: személy
|
Elkészítés
- A májat megtisztítjuk, a hártyáktól, megmossuk és félretesszük. A krumplit meghámozzuk és alaposan megmossuk.
- A krumplit hosszúkásra vágjuk és az olajjal kikent tepsibe tesszük. Megszórjuk a fűszerekkel, megszórjuk a feldarabolt fokhagymával, lefóliázzuk és betoljuk a sütőbe.
- Amikor félig megsült, rátesszük a májat, mielőtt készre sül átforgatjuk, úgy, hogy a krumpli keveredjen a májjal, így átveszi a fűszerek és a fokhagyma ízét.
A recept megosztása