Fokhagymás fűszeres máj

2015-12-06
  • Mennyiség: 2
  • Előszítés: 20p
  • Főzési/sütési idő: 40p

A neten olvastam ezt a receptet és ki is próbáltam, mert nagyon megtetszett. Egy kis változtatást hajtottam végre elkészítés közben, mert nekem az eredeti recept szerinti oregano, nem jött be, de helyette több fokhagymát használtam.

Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Elkészítés

  1. A májat megtisztítjuk, a hártyáktól, megmossuk és félretesszük. A krumplit meghámozzuk és alaposan megmossuk.
  2. A krumplit hosszúkásra vágjuk és az olajjal kikent tepsibe tesszük. Megszórjuk a fűszerekkel, megszórjuk a feldarabolt fokhagymával, lefóliázzuk és betoljuk a sütőbe.
  3. Amikor félig megsült, rátesszük a májat, mielőtt készre sül átforgatjuk, úgy, hogy a krumpli keveredjen a májjal, így átveszi a fűszerek és a fokhagyma ízét.
A recept megosztása
Átlag

(5 / 5)

5 5 1
Osztályozd ezt a receptet

1 ember értékelte eddig

Kapcsolódó receptek:
  • Bögrés meggyes

  • Tonhal szeletek zöldséges rizzsel

  • Fejtett bableves

  • Almarózsa

  • Pulykamell pörkölt

Recipe Ads
Fel!