Loader

Gomba sörtésztában

2015-10-29
Related Recipes:
  • Baconbe tekert, karfiolos fasírt

  • Rablóhús (sütőben)

  • Házi májas fokhagymás húskonzerv

  • Tepsis sült tarja

  • Rakott cukkini

A gomba egy nagyon finom étel. Bármelyik évszakban fogyaszthatjuk, mindig kapható a boltokban. Ha nem vagyunk restek, saját magunk is szedhetünk az erdőben esős időszakban. Ebben az esetben, mindenképpen vigyük el gombavizsgálóba, mert az ehetőnek vélt sem biztos, hogy ehető.

Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Elkészítés

  1. A gombát megtisztítjuk és megmossuk. A tojások sárgáját a liszttel simára keverjük, úgy, hogy fokozatosan adagoljuk hozzá a sört. A tojás fehérjét kemény habbá verjük, és óvatosan a masszához keverjük.
  2. Hozzáadjuk az 1 kanál olajat. A megtisztított gombákat félbevágjuk és a sörös masszába forgatjuk.
  3. Az olajat felforrósítjuk és a gombákat szép aranysárgára sütjük. Kukoricás, zöldséges rizzsel vagy rizi-bizivel tálaljuk.
A recept megosztása
Recept típusa:, Tags: , Összetevők, , , ,

Vélemény, hozzászólás?

Fel!