Gomba sörtésztában
2015-10-29Related Recipes:
A gomba egy nagyon finom étel. Bármelyik évszakban fogyaszthatjuk, mindig kapható a boltokban. Ha nem vagyunk restek, saját magunk is szedhetünk az erdőben esős időszakban. Ebben az esetben, mindenképpen vigyük el gombavizsgálóba, mert az ehetőnek vélt sem biztos, hogy ehető.
Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:
Elkészítés
- A gombát megtisztítjuk és megmossuk. A tojások sárgáját a liszttel simára keverjük, úgy, hogy fokozatosan adagoljuk hozzá a sört. A tojás fehérjét kemény habbá verjük, és óvatosan a masszához keverjük.
- Hozzáadjuk az 1 kanál olajat. A megtisztított gombákat félbevágjuk és a sörös masszába forgatjuk.
- Az olajat felforrósítjuk és a gombákat szép aranysárgára sütjük. Kukoricás, zöldséges rizzsel vagy rizi-bizivel tálaljuk.
A recept megosztása