Loader

Gomba sörtésztában

2015-10-29

A gomba egy nagyon finom étel. Bármelyik évszakban fogyaszthatjuk, mindig kapható a boltokban. Ha nem vagyunk restek, saját magunk is szedhetünk az erdőben esős időszakban. Ebben az esetben, mindenképpen vigyük el gombavizsgálóba, mert az ehetőnek vélt sem biztos, hogy ehető.

Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Elkészítés

  1. A gombát megtisztítjuk és megmossuk. A tojások sárgáját a liszttel simára keverjük, úgy, hogy fokozatosan adagoljuk hozzá a sört. A tojás fehérjét kemény habbá verjük, és óvatosan a masszához keverjük.
  2. Hozzáadjuk az 1 kanál olajat. A megtisztított gombákat félbevágjuk és a sörös masszába forgatjuk.
  3. Az olajat felforrósítjuk és a gombákat szép aranysárgára sütjük. Kukoricás, zöldséges rizzsel vagy rizi-bizivel tálaljuk.
A recept megosztása
Recipe Type: , Tags: , Ingredients: , , , ,
Average Member Rating

(0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

0 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Gánica, avagy dödölle

  • Pásztortarhonya

  • Borsóleves csirkefarháttal

  • Krumplis prósza

  • Rakott zöldbab

Fel!