Loader

Grillázs szelet

2019-04-02
Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:Kovács Jánosné

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Elkészítés

  1. A porcukrot a margarinnal, tojással vízgőz felett folyamatos keverés mellett sűrűre kavarjuk (20-25 perc)
  2. 25 dkg cukrot karamellizálunk, mikor kész, a margarinos krémbe öntjük. Gyorsan összekeverjük, beleöntjük a darált diót, és a durvára vágott diót. Még langyosan megkenjük vele az ostyalapokat.
  3. Én 35x28-as ostyalapot kaptam. Hármat használtam fel belőle. Nem a sima kétlapost csináltam. Valami nehezebb súlyt, pl. 2 kg lisztet rakunk a tetejére, hogy esetleg ne pöndörüljön fel. 2-3 óra múlva szeletelhetjük is.
A recept megosztása
Average Member Rating

(0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

0 people rated this recipe

Fel!