Hekk aranypanírban

2018-02-11
  • Mennyiség: 4
  • Előszítés: 30p
  • Főzési/sütési idő: 45p

A Tescoban találtam fagyasztott hekket. Nagyon megörültem neki, egyből a balatoni nyarak jutottak eszembe. Mostanában évek óta a Balatonon is nyaralunk, és nem múlik el úgy nyár, hogy legalább egyszer ne együnk hekket. A hekk nem csak egészséges, de nagyon finom is.

Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Elkészítés

  1. A halat megmossuk, tisztítjuk.
  2. Sózzuk kívül és belül, ízlés szerint. Állni hagyjuk (minél tovább áll, annál jobb), hogy a só átjárja.
  3. A lisztbe elkeverjük a pirospaprikát. A hal törzseket beleforgatjuk, és forró kókuszolajban kisütjük.
  4. Amíg a hekk sül, meghámozzuk a krumplit és hasábra vágjuk, kókuszolajban kisütjük.
A recept megosztása
Recept típusa: , Címkék: , , Hozzávalók:, , , ,
Átlag

(5 / 5)

5 5 1
Osztályozd ezt a receptet

1 ember értékelte eddig

Kapcsolódó receptek:
  • Angol bélszín

  • Rántott hagymakarika

  • Spárgaleves

  • Fokhagymás csirkemell burgonya chipsszel

  • Tárkonyos csirkeragu

Recipe Ads
Fel!