Loader

Hólabda vagy Kozáksapka

2018-05-28

Nagyon mutatós, és isteni finom! Kókuszimádóknak kötelező kipróbálni!

Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Elkészítés

A tészta elkészítése
  1. A tojássárgát, porcukrot, vizet, kakaópor jól kikeverjük.
  2. Hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet és a 8 tojás felvert habját óvatosan hozzá forgatjuk.
  3. 170- 180 fokon kb. 25 percig sütjük (tűpróba) Ha kihűlt 2 lapra vágjuk, és pogácsákat szaggatunk belőle.
Krém
  1. A tejben simára keverjük a lisztet az 1 tojássárgával és sűrűre főzzük
  2. A vajat habosra keverjük a cukrokkal. A kihűlt tejes krémmel simára keverjük
  3. A tésztából 2 korongot összeragasztunk a krémmel, az oldalát is bekenjük. Kókuszreszelékbe megforgatjuk az oldalát.
Máz a tetejére
  1. A csokit összemelegítjük a vajjal és a tetejét bevonjuk vele.
A recept megosztása
Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 2
Rate this recipe

2 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Rigójancsi

  • Kakaós piskóta

  • Kinder bueno krémtorta sütés nélkül

  • Gánica, avagy dödölle

  • Kinder bueno torta

Fel!