Loader

Karamellás krémes

2015-10-30

Ennek a süteménynek az elkészítése kis gyakorlatot igényel, de kezdők is bátran belefoghatnak! Legfeljebb elsőre nem lesz olyan mutatós, az íze azonban garantált! 🙂
Nem kell megijedni! Tovább tartott leírni, mint elkészíteni! 🙂

Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Elkészítés

  1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd tepsi hátulján két lapot sütünk. Az első krém hozzávalóit a porcukor és a Rama kivételével felfőzzük. Miután kihűlt akkor keverjük csak hozzá porcukrot és a Rama-t.0
  2. Következik a második krém. A 6 evőkanál kristálycukrot megpirítjuk, kb 1 dl vízzel felengedjük és kihűtjük. A tejszínt felverjük, és kanalanként hozzákeverjük a karamellt. 4. Az egyik lapra rákenjük a pudingos krémet, rá a tejszínes krémet, erre pedig ráhelyezzük a második lapot.
  3. Az egyik lapra rákenjük a pudingos krémet, rá a tejszínes krémet, erre pedig ráhelyezzük a második lapot. Következik a máz. A cukrot, karamell pudingot, étolajat egy kisebb tálba tesszük és annyi forró vizet keverünk hozzá, hogy kenhető mázat kapjunk.
  4. Ráöntjük a sütemény tetejére, és néhány órára hűtőbe tesszük.
A recept megosztása
Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

1 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Medvehagymás-mascarponés kiflik

  • Kakaós piskóta

  • Kinder bueno krémtorta sütés nélkül

  • Kinder bueno torta

  • Csörögefánk házi baracklekvárral

Fel!