Loader

Kenyér pizza

2018-07-13

Kezdő szakácsok is megpróbálhatják, hiszen nem kell hozzá tésztát gyúrni, keleszteni stb. Csak fogjuk a szeletelt kenyeret, és csinálunk belőle valami nagyon finomat.

Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:

Hozzávalók

Mennyiség: személyre

Hozzávalók

Mennyiség: személyre

Elkészítés

  1. Kenyérszeletekkel kibéleljük a tepsit, a hézagokat is betömjük vele. Meglocsoljuk a tojásos-tej keverékével és vékonyan megszórjuk sajttal. Betesszük a forró sütőbe 1-2 percre, míg ráolvad a sajt.
  2. Kivesszük a sütőből, rákenjük a szószt, rárakjuk a feltéteket és megszórjuk sajttal. Betesszük a forró sütőbe és 8-15 percig sütjük.
  3. A sütési idő függ a hőtől, feltéttől és a sajt mennyiségétől is. Úgy is süthetjük, hogy a feltétekkel párpercig, majd a sajtot ráolvasszuk 1-2 perc.
A recept megosztása
Recipe Type: , Ingredients: , , , ,
Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

1 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Almatorta

  • Kolbászos, brokkolis rakott tészta

  • Sárkánylecsó cipóban

  • Erdei gombaleves

  • Túrós-krumplis nudli (mákos, prézlis, natúr)

Fel!