Loader

Kinder bueno krémtorta sütés nélkül

2019-02-24
Related Recipes:
  • Fanta szelet

  • Pudingos kekszek

  • Citromos szelet

  • Baconbe tekert, karfiolos fasírt

  • Medvehagymás csavart

Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:

Hozzávalók

Mennyiség: szelet

Hozzávalók

Mennyiség: szelet

Elkészítés

  1. Az alaphoz a kekszet ledaráljuk vagy összetörjük. A vajat felolvasztjuk, majd összekeverjük a keksszel és a mogyoróval. Sütőpapíros vagy morzsával behintett tortaformának az aljába nyomkodjuk kezünk vagy evőkanál segítségével.
  2. Az alsó krémhez a sima kinder tejcsokit felolvasztjuk vízgőzön. A tejszínt habbá verjük. A mascarponéhez keverjük a felolvasztott csokit, és a habbal lazítjuk. A 4 csomag kinder buenot felaprítjuk, 1-1 kockát 3 fele és hozzákeverjük a krémhez. A krémet rákenjük az alapra.
  3. A fölső krémhez a sima kinder tejcsokit felolvasztjuk vízgőz felett és lazán hozzákeverjük a felvert tejszínhabhoz. Rátesszük ezt a krémet az alsó krémre, majd pár órára vagy éjszakára hűtőbe tesszük. A tortakarimát késsel körbevágjuk és leemeljük a tortáról, majd tetszés szerint díszítjük.
  4. A díszítéshez a sima kinder tejcsokit felolvasztjuk vízgőz felett, majd berácsozzuk vele a torta tetejét. A habtejszínt felverjük és tetszés szerint díszítjük vele a tortát. Minden szeletre teszünk 1-1 kocka kinder bueno csokit.
  5. Én most hulalát használtam, mert nem volt itthon habtejszínem. Tetszés szerint édesíthetitek porcukorral és habfixálót is rakhattok a tejszínhabba, ha féltek hogy összeesik a hab. (én nem szoktam)
A recept megosztása

Vélemény, hozzászólás?

Fel!