Loader

Kinder bueno krémtorta sütés nélkül

2019-02-24
Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:

Hozzávalók

Mennyiség: szelet

Hozzávalók

Mennyiség: szelet

Elkészítés

  1. Az alaphoz a kekszet ledaráljuk vagy összetörjük. A vajat felolvasztjuk, majd összekeverjük a keksszel és a mogyoróval. Sütőpapíros vagy morzsával behintett tortaformának az aljába nyomkodjuk kezünk vagy evőkanál segítségével.
  2. Az alsó krémhez a sima kinder tejcsokit felolvasztjuk vízgőzön. A tejszínt habbá verjük. A mascarponéhez keverjük a felolvasztott csokit, és a habbal lazítjuk. A 4 csomag kinder buenot felaprítjuk, 1-1 kockát 3 fele és hozzákeverjük a krémhez. A krémet rákenjük az alapra.
  3. A fölső krémhez a sima kinder tejcsokit felolvasztjuk vízgőz felett és lazán hozzákeverjük a felvert tejszínhabhoz. Rátesszük ezt a krémet az alsó krémre, majd pár órára vagy éjszakára hűtőbe tesszük. A tortakarimát késsel körbevágjuk és leemeljük a tortáról, majd tetszés szerint díszítjük.
  4. A díszítéshez a sima kinder tejcsokit felolvasztjuk vízgőz felett, majd berácsozzuk vele a torta tetejét. A habtejszínt felverjük és tetszés szerint díszítjük vele a tortát. Minden szeletre teszünk 1-1 kocka kinder bueno csokit.
  5. Én most hulalát használtam, mert nem volt itthon habtejszínem. Tetszés szerint édesíthetitek porcukorral és habfixálót is rakhattok a tejszínhabba, ha féltek hogy összeesik a hab. (én nem szoktam)
A recept megosztása
Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 4
Rate this recipe

4 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Rigójancsi

  • Kakaós piskóta

  • Gánica, avagy dödölle

  • Kinder bueno torta

  • Pásztortarhonya

Fel!