Loader

Kolbászos krumplis tészta

2018-02-18

A krumplis tészta alapvetően is finom étel, de ha feldobjuk egy kis füstölt kolbásszal, akkor még ízletesebb fogást tudunk az asztalra tenni.

Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Elkészítés

  1. A hagymát összevágjuk apróra, a kolbászt felkarikázzuk.
  2. A zsiradékon megpirítjuk a hagymát. Nem pároljuk, hanem pirítjuk! Víz és fedő nélkül. Amikor kezd pirulni hozzáadjuk a kolbászt, és 1-2 perc erejéig együtt sütjük őket. Vigyázzunk hogy a hagyma ne égjen meg.
  3. Belekeverjük az összevágott krumplit és az őrölt paprikát. Megkeverjük, és mielőtt a paprika megkeseredne, vagy megégne, felöntjük vízzel. Sózzuk, borsozzuk.
  4. Miután felforraltuk tegyük hozzá a paprikát, paradicsomot és a tésztát, keverjük össze, tegyük alacsony fokozatra, ízesítsük ha kell, és főzzük készre.
  5. Aki nem szereti a kolbászt, hagyja ki belőle!
A recept megosztása
Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 3
Rate this recipe

3 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Tésztás lecsó

  • Sült ponty – burgonya és répa ágyon

  • Virslis spagetti tejszínes kapros kukoricával

  • Kolbászos-burgonyás lecsó

  • Bakonyi húsgombóc galuskával

Fel!