Loader

Lecsós szelet gazdagon

2018-07-26
Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:

Hozzávalók

Mennyiség: főre

Hozzávalók

Mennyiség: főre

Elkészítés

  1. A húst ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd kevés olajjal kikent tepsibe vagy jénaiba rakjuk. 180 fokos sütőben, a húst félkészre sütjük. Ez kb. 15- 20 perc.
  2. Amíg a hús sül, elkészítjük a lecsót (de ha kész lecsót választunk, ezzel nem kell foglalkoznunk). A félig sült hús tetejére öntjük a kész lecsót, majd visszatesszük a sütőbe, készre sütjük. (Még 15 perc körülbelül).
  3. Amíg a hús sül, sós, forró vízben megfőzzük a tésztát. Majd ha már a hús készre sült, a kifőtt tésztát összekeverjük a nagy pohár tejföllel. Előbb azért nem, mert a tészta nagyon beszívja a tejfölt. A kész lecsós húsra halmozzuk a tejfölös tészta felét,rákarikázzuk a kolbászt,rárakjuk a maradék tésztát, megszórjuk reszelt sajttal, és rövid időre, míg a sajt elolvad, visszatesszük a sütőbe.
A recept megosztása
Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

1 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Szalalkális krémes (nagyon finom és könnyű)

  • Nutellás gombóc

  • Vizes piskóta

  • Sajtos pogácsa egyszerűen

  • Finom, könnyen elkészíthető joghurtos süti

Fel!