Loader

Libamáj egészben sütve

2018-03-05

Igen, tudom, hogy ez állati drága, de az életben egyszer akkor is ki kell próbálni, mert annyira finom, hogy mind a tíz ujjunkat megnyaljuk utána. A libamáj elkészítése nagy gondosságot igényel, nem szabad, hogy veszítsen a súlyából, és az ízei megfelelően érvényesüljenek.

Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:BeBe

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Elkészítés

  1. Egy lábast kibélelünk libaháj darabokkal, beletesszük a májat ás letakargatjuk a maradék libahájjal, és ráöntjük a levest.
  2. Beledobjuk a fokhagymát, és lefedve 30 percig lassan forraljuk. Ekkor a májat kivesszük egy tálra.
  3. A visszamaradt levét élénk tűzön, fedő nélkül addig forraljuk, amíg a zsírjára nem sül és a benne lévő libaháj pirulni nem kezd.
  4. Amikor készen vagyunk, a háj is szép piros, az edényt lehúzzuk a tűzről. Végül levesszűrőn keresztül a májra szűrjük.
  5. Hűvös helyen hagyjuk megdermedni.
A recept megosztása
Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 2
Rate this recipe

2 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Medvehagymás-mascarponés kiflik

  • Rigójancsi

  • Kinder bueno krémtorta sütés nélkül

  • Gánica, avagy dödölle

  • Kinder bueno torta

Fel!