Loader

Majoránnás hús

2018-08-20
Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:

Hozzávalók

Mennyiség:

Hozzávalók

Mennyiség:

Elkészítés

  1. A húst csíkokra vágjuk. A hagymát apróra vágjuk, és zsírban sárgára pirítjuk. Beletesszük a húst, sóval, borssal, majoránnával fűszerezzük, és egy kevés vizet öntve alá, fedő alatt pároljuk.
  2. Időnként megkeverjük, és ha a leve elfőtt, mindig öntünk alá vizet. Ha a hús megpuhult, ráöntjük a liszttel elkevert tejfölt. Elkeverjük, ha szükséges vízzel hígítjuk, 1-2 percig forraljuk.és spagettival vagy rizskörettel tálaljuk.
A recept megosztása
Average Member Rating

(2.5 / 5)

2.5 5 2
Rate this recipe

2 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Hagymás zöldparadicsom-saláta.

  • Zöldborsós csirkemáj

  • Padlizsán burgonyabundában

  • Brokkolikrémleves levesgyönggyel

  • Brokkolis-mascarponés tészta

Fel!