Loader

Meleg burgonyasaláta

2015-10-31

Tulajdonképpen inkább langyosan szoktam tálalni, aztán kihűl, de úgy is finom. Mindenesetre ez sem egy szokványos saláta, vagy akár köret, sültek mellé kiválóan illik, egyszerűen, gyorsan elkészíthető.

Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Elkészítés

  1. A burgonyát héjában sós vízben puhára főzzük – ne essen szét! – meghámozzuk. A szalonnát vékony csíkokra vágjuk és kevés olajon ropogósra sütjük, majd szűrőlapáttal tányérra szedjük. A visszamaradt szalonnazsírt hagyjuk egy kicsit hűlni, majd belekeverjük az ecetet. Óvatosan beleforgatjuk a burgonyákat, majd tálra helyezzük.
  2. Megszórjuk a tetejét a snidlinggel és a sült szalonnával, így tálaljuk. Ha nem kapunk apró szemű burgonyát akkor lehet nagyobbakból is készíteni, ebben az esetben vágjuk fel a burgonyákat, de feltétlenül ügyeljünk arra, hogy ne essenek szét, mert az étvágyrontóvá teheti ezt az egyszerű, de nagyon finom salátát!
A recept megosztása
Average Member Rating

(0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

0 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Kolbászos, brokkolis rakott tészta

  • Sárkánylecsó cipóban

  • Kenyér pizza

  • Erdei gombaleves

  • Virsli kabátban

Fel!