Melegszendvics Demeter módra

2015-10-31
  • Mennyiség: 4
  • Előszítés: 10p
  • Főzési/sütési idő: 10p

A melegszendvics a legjobb étel reggelire vagy vacsorára. Fontos hogy csak olyan melegszendvicset egyél amin egyrészt van sajt másrészt nemcsak a szemed hanem a gyomrod is megkívánja.

Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Elkészítés

  1. Vágjunk le két szelet kenyeret. A kenyér persze helyettesíthető zsömlével kiflivel vagy más péksüteménnyel.
  2. A fent említett péksüteményt kenjük meg margarinnal.
  3. Ügyeljünk arra hogy a péksüteményt ne öntsük el teljesen margarinnal!
  4. Ha ez megvan tegyünk a margarinos szendvicsre húst amennyi ráfér.
  5. Fontos nem szabad a kelleténél több húst tenni a szendvicsre nehogy ehetetlen legyen!
  6. Ha ezzel megvolnánk reszeljünk a szendvicsre sajtot amennyi elfér rajta.
  7. Nem szabad a kelleténél több sajtot ráreszelni nehogy a sajt lefolyjon a szendvicsről!
  8. Ezután tegyük be a szendvicset a sütőbe és süssük 5 percen át.
  9. Ha kész a szendvics tálaláskor ajánlott valami savanyúságot is enni hozzá és leönteni majonézzel vagy ha az nincs otthon akkor mustár, ketchup vagy paradicsomszósz is jó lesz hozzá.
  10. Jó étvágyat!
A recept megosztása
Recept típusa: , Címkék: , Hozzávalók:, , , , ,
Átlag

(3.7 / 5)

3.7 5 6
Osztályozd ezt a receptet

6 ember értékelte eddig

Kapcsolódó receptek:
  • Fokhagymás fűszeres máj

  • Tonhal szeletek zöldséges rizzsel

  • Fejtett bableves

  • Pulykamell pörkölt

  • Hagymakrémleves

Recipe Ads
Fel!