Loader

Noncsi csirkecsodája

2015-11-01

Saját kreálmány, amire nagyon büszke vagyok, el sem lehet rontani. A családunk kedvence lett.
20×25-ös tepsiben szoktam elkészíteni, ennek függvényében adom meg a hozzávalók mennyiségét!
Általában csirkemellel készítem, de filézett csirkecombbal vagy pulykamellel is isteni finom! 🙂

Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Elkészítés

  1. A csirkemellet 1-1,5 cm vastag szeletekre vágom, sózom, borsozom, majd a tepsi aljára rakom őket, jó szorosan egymás mellé. A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük, majd a hagymával együtt megpároljuk. Ha kicsit kihűlt, egyenletesen eloszlatom a csirkemellen, hogy mindenhová jusson.
  2. A tejfölhöz adom a tojássárgáját és az ételízesítőt, együtt elkeverem őket, majd ezt is a tepsibe öntjük, egyenletesen eloszlatjuk. Végül lereszeljük a sajtot és jó vastagon az egésznek a tetejére szórjuk.
  3. Előmelegített sütőben, közepesen magas lángon addig sütjük, míg a sajt szép piros nem lesz! A tepsit nem kell alufóliával lefedni! Ha elkészült, késsel gyönyörűen lehet szeletelni! Krumplipürével a legfinomabb! 🙂
A recept megosztása
Average Member Rating

(0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

0 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Gánica, avagy dödölle

  • Pásztortarhonya

  • Borsóleves csirkefarháttal

  • Krumplis prósza

  • Rakott zöldbab

Fel!