Loader

Noncsi csirkecsodája

2015-11-01

Saját kreálmány, amire nagyon büszke vagyok, el sem lehet rontani. A családunk kedvence lett.
20×25-ös tepsiben szoktam elkészíteni, ennek függvényében adom meg a hozzávalók mennyiségét!
Általában csirkemellel készítem, de filézett csirkecombbal vagy pulykamellel is isteni finom! 🙂

Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Elkészítés

  1. A csirkemellet 1-1,5 cm vastag szeletekre vágom, sózom, borsozom, majd a tepsi aljára rakom őket, jó szorosan egymás mellé. A gombát megtisztítjuk, felszeleteljük, majd a hagymával együtt megpároljuk. Ha kicsit kihűlt, egyenletesen eloszlatom a csirkemellen, hogy mindenhová jusson.
  2. A tejfölhöz adom a tojássárgáját és az ételízesítőt, együtt elkeverem őket, majd ezt is a tepsibe öntjük, egyenletesen eloszlatjuk. Végül lereszeljük a sajtot és jó vastagon az egésznek a tetejére szórjuk.
  3. Előmelegített sütőben, közepesen magas lángon addig sütjük, míg a sajt szép piros nem lesz! A tepsit nem kell alufóliával lefedni! Ha elkészült, késsel gyönyörűen lehet szeletelni! Krumplipürével a legfinomabb! 🙂
A recept megosztása
Átlag

(0 / 5)

0 5 0
Osztályozd ezt a receptet

0 ember értékelte eddig

Kapcsolódó receptek:
  • Cordon bleu: (sajttal sonkával töltött rántott szelet)

  • Csirkemell (diétás) nokedlivel

  • Vörösboros gyümölcsleves

  • Túrós labdácska

  • Rántott őzlábgomba

Fel!