Loader

Raffaello-kocka

2015-11-02

Nem sikerült túl jól a kép, de ennek egy oka van csupán. Nem tudja kivárni a családom, amíg szeletelhető állapotba kerül a sütemény!  Rákenem a krémet a tésztára, tenném be a hűtőben. – Meg se kóstoljuk? – kérdezik. Oszt elfogy az egész!

Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Elkészítés

  1. Először a fehér tésztát készítjük el. Ehhez a tojásfehérjét kemény habbá verjük, a vége felé beleszórjuk a cukrot is.
  2. A kókuszreszeléket a liszttel és a sütőporral összeforgatjuk, óvatosan a cukros habhoz adjuk, a citrom levét belefacsarjuk.
  3. Egy nagy tepsit sütőpapírral kibélelünk, a masszát egyenletesen belesimítjuk. 165 fokon 15 percig sütjük.
  4. A barna tésztához a tojásfehérjét kemény habbá verjük, a vége felé beleszórjuk a cukrot is.
  5. A mogyorót a kakaóval, a liszttel és a sütőporral összeforgatjuk, és óvatosan belekeverjük a habba. 165 fokon 15 percig sütjük.
  6. A tojássárgáját a cukorral jól kikeverjük.
  7. Először a pudingport, azután a tejet adjuk hozzá, majd folytonos kevergetés mellett sűrű krémmé főzzük.
  8. Hűlni hagyjuk, végül a margarint apránként beledolgozzuk. Következik a sütemény összeállítása:
  9. A krém nagyobb részét a kókuszos tésztára kenjük.
  10. Erre kerül a barna tészta, amelyet a maradék krémmel megkenjük.
  11. A tetejét meghinthetjük csokireszelékkel.
A recept megosztása
Average Member Rating

(0 / 5)

0 5 0
Rate this recipe

0 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Medvehagymás-mascarponés kiflik

  • Kakaós piskóta

  • Kinder bueno krémtorta sütés nélkül

  • Kinder bueno torta

  • Csörögefánk házi baracklekvárral

Fel!