Loader

Rántott csirkecomb fokhagymaszósszal

2018-03-13

Nagyon szeretem a fokhagyma ízét, amikor tehetem, teszek az ételekbe, mert sok étel elképzelhetetlen nélküle. Ilyen a fokhagymaszósz, kiválóan alkalmas chipszekhez mártogatni, de a csirkecomb se sértődik meg, ha azzal esszük. Ez az, amibe jó sok fokhagymát tehetünk. A fokhagymaszószhoz nem kell sok összetevő, és nagyon gyorsan elkészül, ha összekevertük, tegyük be a hűtőbe, legalább egy órára, hogy jól összeérjen. Páratlanul finom.

Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:BeBe

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Elkészítés

  1. A fokhagymát összezúzzuk, beletesszük egy tálba, ráöntjük a tejfölt, sóval és kaporral ízesítjük, majd betesszük a hűtőbe, hogy jól összeérjen.
  2. A combokat besózzuk és félretesszük. Mikor eljött az ebéd, vagy vacsoraidő, a húst bepanírozzuk és forró kókuszolajban aranybarnára sütjük.
A recept megosztása
Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

1 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Hagymás zöldparadicsom-saláta.

  • Zöldborsós csirkemáj

  • Padlizsán burgonyabundában

  • Brokkolikrémleves levesgyönggyel

  • Brokkolis-mascarponés tészta

Fel!