Loader

Sárkánylecsó cipóban

2018-07-13

Sárkánylecsó cipóban. Eredetileg egy Szentendrei étteremben szokták készíteni Arany Sárkány, vagy Sárkány étterem volt illetve lehet, hogy most is az. A 80-as években könyv is jelent meg a receptjeikkel, ezt formáltam át .

Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:Piák Istvánné

Hozzávalók

Mennyiség:

Hozzávalók

Mennyiség:

Elkészítés

  1. Füstölt szalonnát megpirítottam a fél karikára szelt hagymával ehhez gombát rakok még majd egy nagyon kevés őrölt pirospaprikát majd öntök rá 1-1,5 dl vizet,hozzáadom a felszelt lecsópaprikát.
  2. Amikor a levét jól elfőtte, paradicsom kerül bele, majd sózom,borsozom. Miután összefőtt megy hozzá a zöldborsó és kukorica amit előtte sóz vízbe előfőztem, vagy konzerv is mehet, illetve a füstölt kolbász vagy éppen amilyen van.
  3. Virsli főtt tojás amit cikkekre vágok.majd egy cipóba rakom aminek kiszedem a belsejét és kicsit megpiríttok előtte. Majd sajtot reszelek rá és míg a sajt megolvad rajta sütőbe rakom. Készült már babbal is ,zöldbabbal attól függő mit szeret a család.
A recept megosztása
Átlag

(5 / 5)

5 5 1
Osztályozd ezt a receptet

1 ember értékelte eddig

Kapcsolódó receptek:
  • Csirkemell (diétás) nokedlivel

  • Vörösboros gyümölcsleves

  • Túrós labdácska

  • Almás krémes

  • Kókuszos darázsfészek

Fel!