Loader

Sonkás-sajtos rántott zöldbab

2018-07-29

Szeretjük a rántott zöldségeket, mert könnyű, ízletes, és nem terheli túl a gyomrot. A zöldbab panírozásához kitűnő burok a gépsonka. Nagyon jól összetartja a babot, és a panír masszívan tartja magát.

Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:

Hozzávalók

Mennyiség: adag

Hozzávalók

Mennyiség: adag

Elkészítés

  1. A zöldbabot mosás és tisztítás után enyhén sós vízben, egészben félig megfőzzük. Ha kész, akkor egy szűrőtálban jól lecsepegtetjük és kihűtjük.
  2. A gépsonka szeletekre 1 lapkasajtot teszünk és 8-10 szál babot. Betekerjük, hústűvel rögzítjük. A tekercseket lisztbe, tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk. (én duplán) Bő, forró olajban kisütjük. Tetszőleges körettel és salátával tálaljuk.
A recept megosztása
Recipe Type: , Ingredients: , , , , , ,
Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 2
Rate this recipe

2 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Egyszerű szilvásgombóc

  • Cukkinifasírt

  • Piramis süti

  • Csirkeburger házilag. Grillezett csirkecomb filével.

  • Joghurtos-szőlős torta sütés nélkül

Fel!