Sonkás tekercs

2015-11-04
  • Mennyiség: 4
  • Előszítés: 60p
  • Főzési/sütési idő: 30p
  • Pihentetés: 30p

Megszokhattátok már, hogy Tőlem leginkább tészta recepteket kaptok! 🙂 Íme, a következő! 🙂

Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Elkészítés

  1. Az élesztőt a tejjel, cukorral megfuttatjuk, majd a tészta hozzávalóit összedolgozzuk, megkelesztjük, 4 részre osztjuk és kisodorjuk.
  2. Töltelékkel megkenjük, megszórjuk a gépsonkával, reszelt sajttal, majd felcsavarjuk, mint a kalácsot és trapéz alakúra szeljük. Tojással megkenjük, köménymaggal vagy szezámmaggal megszórjuk és aranysárgára sütjük.
A recept megosztása
Átlag

(5 / 5)

5 5 1
Osztályozd ezt a receptet

1 ember értékelte eddig

Kapcsolódó receptek:
  • Bögrés meggyes

  • Almarózsa

  • Sajtos hajtovány

  • Bögrés mogyorós

  • Zserbó

  • Katalin Tóth

    Mivel nem csináltam még ilyet,nemtudom hogy honnan kezdődik a töltelék a felsorolásból,csak sejtem.Guszta nagyon

Recipe Ads
Fel!