Loader

Sült ponty – burgonya és répa ágyon

2018-06-13

Szeretjük a pontyot, főleg, ha friss, és saját fogás. Viszonylag gyorsan elkészül és egészséges is a hal.

Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:

Hozzávalók

Mennyiség: személyre

Hozzávalók

Mennyiség: személyre

Elkészítés

  1. A halat megtisztítjuk, beirdaljuk.
  2. A burgonyát megtisztítjuk és felkarikázzuk. A halászlékockát, fokhagymát szétnyomjuk és elkeverjük az olajjal.
  3. Kívül-belül jól bedörzsöljük vele a halat. A burgonyát szét terítjük a hal alatt, egy kissé beolajozott tepsibe.
  4. A sárgarépát 2 felé vágjuk, és állítva a hal üregébe rakjuk.(akkorára vágjuk, hogy a hal ezen megtudjon állni, de helyettesíthetjük burgonyával is) Ráhelyezzük a halat a burgonyára és forró sütőbe megsütjük. kb 1 óra (sütőfüggő)
A recept megosztása
Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

1 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Tésztás lecsó

  • Virslis spagetti tejszínes kapros kukoricával

  • Kolbászos-burgonyás lecsó

  • Bakonyi húsgombóc galuskával

  • Hólabda vagy Kozáksapka

Fel!