Loader

Szalalkális krémes (nagyon finom és könnyű)

2018-10-03
Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Elkészítés

  1. A szalalkálit 1 dl tejben föloldjuk, és a tészta hozzávalóival összeállítjuk a tésztát. Négy részre osztjuk, és késfok-vastagságúra nyújtjuk.
  2. Zsírozott gáztepsi hátlapján, vagy sütőlemezen egyenként világossárgára sütjük.
  3. A tejjel, pudingporral és a cukorral krémet főzünk. Langyosan belekeverjük a vajat, a citromlevet és megtöltjük a lapokat.
  4. Másnap (én pár óra) szeleteljük. Tetejét vaníliás porcukorral meghintjük.
A recept megosztása
Átlag

(5 / 5)

5 5 4
Osztályozd ezt a receptet

4 ember értékelte eddig

Kapcsolódó receptek:
  • Almás krémes

  • Kókuszos darázsfészek

  • Almás- kekszes golyók

  • Túrós krémes

  • Tepertőkrémes pogácsa

Fel!