Téli zöldborsóleves májgombóccal

2018-01-21
  • Mennyiség: 4
  • Előszítés: 30p
Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:

Hozzávalók

Mennyiség: adag

Hozzávalók

Mennyiség: adag

Elkészítés

  1. 2 evőkanál olajon megpároljuk a karikára vágott répákat. ráöntünk 1,5 liter vizet és felforraljuk.
  2. hozzáadunk 2 marék, kb. 20 dkg mirelit zöldborsót a hagymát és ízesíthetjük 2 leveskockával vagy csak sóval.
  3. Párperc alatt megfő. Addig 1 kis májkonzervet elkeverünk simára 1 tojással adunk hozzá 2 evőkanál zsemlemorzsát pici borsot 1 kis aprított petrezselyemlevelet,5 percet hagyjuk állni majd kezünkkel formázzunk belőle kisebb gombócokat vagy kiskanállal szaggatjuk a forró levesbe .
  4. 2-3 percet főzzük. tálaláskor megszórhatjuk petrezselyemzölddel.
A recept megosztása
Átlag

(5 / 5)

5 5 4
Osztályozd ezt a receptet

4 ember értékelte eddig

Kapcsolódó receptek:
  • Angol bélszín

  • Rántott hagymakarika

  • Spárgaleves

  • Sütőtök pite

  • Fokhagymás csirkemell burgonya chipsszel

Recipe Ads
Fel!