Loader

Téli zöldborsóleves májgombóccal

2018-01-21
Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:

Hozzávalók

Mennyiség: adag

Hozzávalók

Mennyiség: adag

Elkészítés

  1. 2 evőkanál olajon megpároljuk a karikára vágott répákat. ráöntünk 1,5 liter vizet és felforraljuk.
  2. hozzáadunk 2 marék, kb. 20 dkg mirelit zöldborsót a hagymát és ízesíthetjük 2 leveskockával vagy csak sóval.
  3. Párperc alatt megfő. Addig 1 kis májkonzervet elkeverünk simára 1 tojással adunk hozzá 2 evőkanál zsemlemorzsát pici borsot 1 kis aprított petrezselyemlevelet,5 percet hagyjuk állni majd kezünkkel formázzunk belőle kisebb gombócokat vagy kiskanállal szaggatjuk a forró levesbe .
  4. 2-3 percet főzzük. tálaláskor megszórhatjuk petrezselyemzölddel.
A recept megosztása
Átlag

(4.2 / 5)

4.2 5 13
Osztályozd ezt a receptet

13 ember értékelte eddig

Kapcsolódó receptek:
  • Ostyalapos krémes (sütés nélkül)

  • Cordon bleu: (sajttal sonkával töltött rántott szelet)

  • Diós-sütőtökös torta (sütés nélküli)

  • Csirkemell (diétás) nokedlivel

  • Vörösboros gyümölcsleves

Fel!