Loader

Töltött gomba – egyszerűen

2015-11-06
Related Recipes:
  • Fanta szelet

  • Pudingos kekszek

  • Citromos szelet

  • Baconbe tekert, karfiolos fasírt

  • Medvehagymás csavart

Ismét egy gyors, és egyszerű étel kerül sorra, ami ráadásul szabadon variálható, attól függően, hogy mit rejt a hűtőszekrény, vagy mit szeretnénk felhasználni. A töltött gombához használhatunk valamilyen húsos ragut, vagy egyéb csodát, de most egy nagyon egyszerű, gyors, mégis finom változatot ajánlok, amit ráadásul sütögetni sem kell, csak tölteni.

Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Elkészítés

  1. Fogjuk a gombákat és megszabadítjuk a bőrétől, kivágjuk a szárát, amit nem dobjuk ki, majd megmossuk. Fogjuk az összes alapanyagot, a szárával együtt, összevágjuk apróra, ráütjük a tojást, fűszerezzük, és jól összekeverjük.
  2. A gombákat egy tepsi aljára tesszük, majd jó púposan megtöltjük őket a töltelékkel. Betoljuk a sütőbe, és megsütjük kb. 30 perc alatt. Tálaláskor jól mutat rajta egy kis tejföl.
A recept megosztása

Comment (0)

  1. posted by Boni on 2012-01-24

    Nyami… Nagyon fini, próbáljátok ki 🙂

  2. posted by Évi on 2012-01-25

    Príma recept! Az egyszerű, gyorsan elkészíthető ételek a legfinomabbak! Magam is szokatam este, munka után fáradtan, éhesen hazatérve, “”mindent bele ami otthon van”” gyorsan kész kajákat kreálni… 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Fel!