Túrós karfiol pogácsa
2018-02-28Related Recipes:
Nagyon szeretem a pogácsákat, de van egy fajta ami nagyon könnyű és ez a kedvencem, nem bonyolult, de annál finomabb. A fehér liszt helyett használhatunk paleo lisztet is, és akkor már mindjárt azok is megehetik akik tartózkodnak a fehér liszttől.
Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:BeBe
Hozzávalók
- 1 nagyobb karfiol
- 25 dkg sovány túró
- 2 db tojás
- 5 ek liszt
- só
- bors
- parmezán sajt vagy bármilyen reszelt sajt
Mennyiség: személy
Hozzávalók
Mennyiség: személy
|
Elkészítés
- A karfiolt főzzük puhára és alapos lecsöpögtetés után törjük össze egy krumplinyomóval.
- Adjuk hozzá a többi hozzávalót, és alaposan keverjük össze. Ha nagyon puhának érezzük, tehetünk még hozzá egy evőkanál lisztet.
- Szórjuk meg sajttal, vagy magokkal a tetejét. Előmelegített sütőben süsük, inkább alacsonyabb hőfokon, 160 fok körül, de hosszabb ideig.
- 40-50 perc alatt készre sütjük.
A recept megosztása