Loader

Vargányás fasírozott krémsajttal töltve

2018-09-23
Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:

Hozzávalók

Mennyiség:

Hozzávalók

Mennyiség:

Elkészítés

  1. A gombákat lereszeljük vagy daráljuk. A hozzávalókkal keverjük össze. 10 percig állni hagyjuk, hogy a morzsa nedvességgel megszívja magát.
  2. Fóliával bélelt kis tálkába 1 evőkanálnyit rakunk a masszából. Vizezett kanállal szétnyomjuk, hogy a tetszés szerinti tölteléket beletudjuk tenni.
  3. A fóliával kiemeljük és a segítségével a töltelékre igazítjuk. Ügyeljünk ara, hogy a tölteléket fedje mindenhol a massza, majd a fóliából belegurítjuk a morzsába. Itt már a kezünkkel utána igazíthatunk, meghempergetjük, majd közepesen forró bő olajban kisütjük. Azért készítem ezzel a módszerrel, mert így tisztább, és nem ragad a tenyeremhez. Töltelék nélkül is finom.
A recept megosztása
Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

1 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Szalalkális krémes (nagyon finom és könnyű)

  • Nutellás gombóc

  • Vizes piskóta

  • Sajtos pogácsa egyszerűen

  • Finom, könnyen elkészíthető joghurtos süti

Fel!