Loader

Virslis spagetti tejszínes kapros kukoricával

2018-06-12

Látványos, vicces, és finom is. Próbáljátok ki!

Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Elkészítés

  1. A virslikről a műanyagot lehúzzuk, ha az van rajt. 2-3 cm karikákra felvágjuk. Minden virslikarikába beleszúrunk 5-6 db spagettit (nagyon könnyen megy) Forró sós vízbe kifőzzük, de 1 evőkanál olajat tegyünk a vízbe.
  2. A vajon megpároljuk az apróra vágott hagymát, ráöntjük a kukoricakonzervet és a kaprot. Összeforraljuk és sózzuk.
  3. A lisztet kevés vízzel simára keverjük, hozzátesszük a tejszínt, és a kapros kukoricára öntjük. Jól elkeverjük, felforraljuk. Szükség szerint öntsünk a tészta főzővízéből hozzá, hogy jó krémes állagú legyen. (A maradék spagettit főzzünk ki a szokásos módon, ha nem lenne elég ez az adag.)
A recept megosztása
Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 2
Rate this recipe

2 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Túrós rózsa sütemény

  • Ostyás keksztekercs

  • Régimódi hájas krémes

  • Keksz torta

  • Szalalkális krémes (nagyon finom és könnyű)

Fel!