Loader

Virslisaláta

2015-11-07

Egy kapkodós reggelen, nagyon jól jöhet egy ilyen kis reggeli, de akár vacsorára, vagy előételnek is felszolgálhatjuk. Lényeg, hogy legyenek hozzá a legfontosabb alapanyagok, mint pl. a virsli és a vöröshagyma.

Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Elkészítés

  1. A hagymákat megtisztítjuk, elnegyedeljük és felszeleteljük, majd egy mély üvegtálba rakjuk. A virslit felkarikázzuk, és a hagymához adjuk. Kis csészében összekeverjük az ecetet, vizet, sót, édesítőszert.
  2. Teljes feloldódásig kevergetjük, majd leöntjük vele a hagymás virslit. Ezután 7-8 percre, maximális teljesítményen a mikróba rakjuk. Ez alatt az idő alatt a virsli megdagad, a hagyma megpárolódik kissé.
  3. Amikor a mikróból kivesszük, jól elkeverjük, és hozzáadunk 3 teáskanál mustárt, 8 evőkanál majonézt. Ezt alaposan összekeverjük, és friss zsemlével azonnal tálalhatjuk.
A recept megosztása
Average Member Rating

(5 / 5)

5 5 1
Rate this recipe

1 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Csörögefánk házi baracklekvárral

  • Krumplis prósza

  • Piskótatekercs házi baracklekvárral

  • Kakaós-fahéjas csiga

  • Snidlinges kőrözött kápia paprikába töltve

Fel!