Loader

Zöldborsós csirkemáj

2018-09-07
Bevásárló listához ad
Ez a recept bekerült a bevásárló listádba.
Nyomtat:
Recept nyomtatása
Kedvenc:Bevásárlólistához:
A receptet beküldte:

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Hozzávalók

Mennyiség: személy

Elkészítés

  1. A zöldségeket megtisztítjuk, majd apró kockákra vágjuk. A májat jól megmossuk, megtisztítjuk, minden oda nem illő részt kivágunk belőle, nehogy keserű legyen, és feldaraboljuk.
  2. Lábasba,vagy mélyebb serpenyőbe olajat hevítünk, beletesszük a hagymát, és üvegesre pároljuk. Hozzáadjuk a felkockázott paprikát, paradicsomot, és párpercig pároljuk együtt. Rászórjuk a pirospaprikát, elkeverjük vele, és mindjárt hozzáadjuk a zöldborsót.
  3. Felöntjük 1 dl vízzel,sózzuk, borsozzuk, lefedve 5-10 percig pároljuk, míg a borsó félig meg nem puhul. Hozzáadjuk a májat, és kb. 10 perc alatt puhára pároljuk. Próbaképp egyet kettévágunk, és ellenőrizzük, hogy meg-e főtt. Ha több szafttal szeretnénk, akkor adjunk hozzá kevés vizet még. Főzésnél vigyázzunk arra, hogy a májat ne szárítsuk ki!
A recept megosztása
Average Member Rating

(3.3 / 5)

3.3 5 3
Rate this recipe

3 people rated this recipe

Related Recipes:
  • Keksz torta

  • Szalalkális krémes (nagyon finom és könnyű)

  • Nutellás gombóc

  • Vizes piskóta

  • Sajtos pogácsa egyszerűen

Fel!