Recipes With Course: Egyéb fogás
Házi májas fokhagymás húskonzerv
Időnként unalmas a párizsi és a téliszalámi az ember egy kis finom dologra vágyik, a zsíros kenyeret is nagyon szeretem, de néha attól is besokallok. De van valami ami most eszembe jutott, és ez a csirkemájas kenhető húskonzerv, jó sok fokhagymával vöröshagymával és fűszerekkel. A receptet sehol sem találtam meg, ...
RészletekHázikenyér kovászkával
Régebben is próbálkoztam a kenyér sütéssel, nem lett ehetetlen, de a karantén ideje alatt tökéletesre fejlesztettem a tudásomat. A mostani recept kovászkával készült amit a dolgozó nőknek találtak ki. Mindösszesen 2 óra alatt elkészül a finom, illatos házikenyér, és ha kicsit kihűlt már lehet is enni belőle.
RészletekEperlekvár tartósítószer nélkül
Imádom az eperlekvárt. Minden évben megfogadom, hogy most aztán tényleg teszek el, de minden évben elmegy a kedvem annyira drága az eper. Idén úgy döntöttem, lesz ami lesz, nem hagyom ki. Sikerült is vennem 1300 Ft-ért megbízható helyről, mert az nagyon fontos, hogy ne kelljen mindjárt az elején egy csomót ...
RészletekPaprikába töltött petrezselyemzöld (télire)
Télire a fagyasztóba (jó lesz majd a levesbe) Nagyon jó lesz télen a levesbe, csak kiemelünk egyet a dobozból, és fagyosan beletesszük az ételbe.
RészletekCsörögefánk házi baracklekvárral
A csörögefánk kifejezetten farsangi csemege, de nálunk nem kell hozzá farsang, hogy jóízűen megegyük. Sőt, kifejezetten szeretjük, jó kis házi baracklekvárral. De ha nem sikerül hozzájutni a házi lekvárhoz, akkor porcukorral sűrűn megszórva is lecsúszik pár darab. Rendkívül gyorsan elkészül, és kevés alapanyagból, gyorsan elkészül.
RészletekCukkinifasírt
A cukkinifasírt sokféleképpen elkészíthető, egészséges és ha jól van elkészítve isteni finom.. Héjastól érdemes elkészíteni, mert nagy mennyiségben tartalmaz béta-karotint, C-vitamint, folsavat, káliumot, kalciumot, foszfort, mangánt, cinket, nyákszerű és keserű anyagokat, valamint nyomokban még élettanilag értékes szelént is.
Részletek
Legutóbbi hozzászólások