Recipes from Ingredient: bors
Borjúcsülök pékné módra
Ha igazán finomat szeretnék készíteni a Kedvesünknek, családunknak, vagy a barátainknak, akkor a borjúcsülök pékné módra, tökéletesen megfelelő. A kissé nehéz borjúhúst ellentételezendő rengeteg zöldséget tálalhatunk hozzá. A borjúhús kissé borsos ára és különleges íze miatt, nyugodtan felcserélhetjük sertéscsülökre is.
RészletekBorjúhere paprikás
A borjúhere egy ritka különlegesség, elkészítése nagy odafigyelést és egy kis konyhai jártasságot igényel. Aki most kezd, elbarátkozni a konyhával az várjon vele egy kicsit. Boltban nem kapható csemege, így vidéki rokonainkra hagyatkozhatunk, ha meg szeretnénk kóstolni.
RészletekBorban főtt gombás tárkonyos nyúlhús
Egy rögtönzött nyúlrecept. Ajánlom mindenkinek érdemes kipróbálni!
RészletekBolognai spagetti csirkemellből
Ki ne szeretné az olaszos ételeket, ezen belül is a bolognai spagettit. Sokféleképpen lehet elkészíteni, most a csirkemelles változatot fogom megosztani az olvasóval. A csirke nagyon egészséges fehér hús, amennyiben a recept megengedi, felcserélem és sertéshús helyett inkább csirkét használok.
RészletekBaconbe göngyölt csirkemáj
A csirkemájat minden formában szeretem. Mindegy hogy sülve, vagy főve kerül a tányérra, szívesen nézek vele farkasszemet a tányéron. A máj nagyon gyorsan elkészül, és ha odafigyelünk rá, rendkívül finom omlós, de mégsem száraz. A baconbe göngyölt csirkemájat legtöbben tepsiben készítik, sütőben, ami ugyan tovább tart, és semmivel nem egyszerűbb, ...
RészletekBakonyi betyárleves
Beköszöntött a hűvösebb idő, ilyenkor a laktatóbb ételek is jólesnek. Nincs melegünk a nehezebb ételeket is befogadja a szervezetünk, pláne ha füstölt csülökkel készül. A magam részéről imádom a csülkös vagy füstölt húsos ételeket. A receptet úgy írtam le ahogy eredetileg van, de én a tejfölös részt általában kihagyom, helyette ...
RészletekAmur EInherjar módra
Egy laktató ízletes hal recept vacsora amúrból. Halászat után tökéletes revans és kárpótol a fáradtságos munkáért. Tökéletes étel családi összejövetelekre.
RészletekBableves vörösbabból
A mi családunk imádja a bablevest, havonta legalább egyszer szoktunk főzni. Természetesen nem mindig ugyanazt, igyekszünk variálni, amennyire lehet. Sok háziasszonynak nem jut eszébe, de a vörösbabot nagyon jól lehet hasznosítani a magyar konyhában. Kitűnő bablevest lehet belőle főzni. Az alábbi recept vörösbabbal készül és nagyon finom.
Részletek
Legutóbbi hozzászólások