Loader

Recipes from Ingredient: csirkemáj

Házi májas fokhagymás húskonzerv

Recept típusa:, , Konyha:

Időnként unalmas a párizsi és a téliszalámi az ember egy kis finom dologra vágyik, a zsíros kenyeret is nagyon szeretem, de néha attól is besokallok. De van valami ami most eszembe jutott, és ez a csirkemájas kenhető húskonzerv, jó sok fokhagymával vöröshagymával és fűszerekkel. A receptet sehol sem találtam meg, ...

Részletek

Töltött csirke

Recept típusa:, Konyha:

Már készültem rá, hogy valamikor elkészítem, ez a soknapos ünnep éppen kapóra jött. Szerencsém volt, mert végre sikerült vennem csirkemájat, már egy ideje kerestem, de mindig akkor kaptak, amikor éppen nem tudtam elmenni vásárolni, mert dolgoztam. De most összeállt minden, neki is álltam.

Részletek

Töltött oldalas

Recept típusa:, Konyha:

Nagyon szeretem a májat, ezért minden alkalmat megragadok, hogy valahogy belekerüljön az étlapba. Természetesen a csirkemáj a kedvencem, így azt próbálom valahogy összehozni a hússal. Egyik alkalommal kapóra jött egy gyönyörű darab oldalas, meg is töltöttem egy kis májjal.

Részletek

Fokhagymás fűszeres máj

Recept típusa:, Konyha:

A neten olvastam ezt a receptet és ki is próbáltam, mert nagyon megtetszett. Egy kis változtatást hajtottam végre elkészítés közben, mert nekem az eredeti recept szerinti oregano, nem jött be, de helyette több fokhagymát használtam.

Részletek

Töltött csirkecomb

Recept típusa:, Konyha:

A töltött csirkecombokat több féle töltelékkel szokták készíteni, de egyik legnépszerűbb, ha májas tölteléket teszünk a combok bőre alá. Lehet friss csirkemájat, vagy májkonzervet is használni. Nem kell megakadni a májnál, szabad további finomságokkal is bővíteni, változtatni a töltelék összetételét. Kerülhet bele friss, vagy konzerv gomba, zöldborsó, vagy más egyéb ...

Részletek

Pirítós házi csirkemájjal

Recept típusa:, ,

Az emberek jelentős része szokott reggelizni. Legalábbis azok, akik tudják, hogy ez a legfontosabb étkezés egész nap.  Ahhoz, hogy legyen erőnk az egész naphoz, energiára van szükségünk. A nap pedig akkor kezdődik, amikor felébredünk, tehát ha nem reggelizünk, nem is lesz miből pörögni egész nap. Van még egy fontos dolog ...

Részletek

Májgaluskaleves

Recept típusa:,

Nagyon régen ettem májgaluska levest, éppen itt volt az ideje. Mivel előző nap voltam vásárolni, mindent megvettem hozzá. Az ilyen kiadós levesekhez elég valami finom és egyszerű sütemény, amit gyorsan el tudunk készíteni. Nyugodtan merem ajánlani hozzá a smarnit ami remek kiegészítője lehet egy ilyen laktató levesnek.

Részletek

Hamis libamáj

Recept típusa:,

Kevés ember van, aki nem szereti a fenséges ízű sült libamájat. Van egy jó receptem, amely segítségével (sokkal olcsóbban) varázsolhatunk hasonló ízt. Ez az étel lehet egy jó kis reggeli, de akár hidegtálakhoz is finom.

Részletek

Csirkemájjal töltött csirkecomb

Recept típusa:, Konyha:

A csirke nálunk mindig minden formában jöhet, nagyon szeretjük. Ha valaki megnézi a receptjeimet, akkor láthatja, hogy sok a csirke. Olcsó és nagyon finom, arról nem is beszélve, hogy mennyire gusztusos sülve-főve. A mostani receptem egyszerű és nem túl drága. Kezdő háziasszonyoknak is ajánlom.

Részletek
Fel!