Loader

Recipes from Ingredient: ételízesítő

Ízesített sajtkrém

Recept típusa: , , Konyha:
Átlagos értékelés: (5 / 5)

Bővebben

Rakott zöldbab

Recept típusa: , Konyha:
Átlagos értékelés: (5 / 5)

Bővebben

Brokkolis medvehagymás tészta

Átlagos értékelés: (5 / 5)

Nem lehet minden nap pörkölt vagy rántott hús az asztalon. Néha kell egy kis zöldség is az ételbe.

Bővebben

Zöldségleves fűszeres galuskával

Recept típusa: , Konyha:
Átlagos értékelés: (5 / 5)

Nagyon szeretem a leveseket, szinte mindegy milyen csak leves legyen. Mivel pont tavasz van, mi lehetne ha nem zöldségleves? Így neki is álltam és készítettem hozzá fűszeres galuskát.

Bővebben

Kakukkfüves gombával bélelt hagyma

Recept típusa: Konyha:
Átlagos értékelés: (5 / 5)

Az interneten találtam ezt az egyszerű ételt, sokáig keresgéltem, de a végeredmény megérte, ajánlom mindenkinek.

Bővebben

Zúzapörkölt

Recept típusa: ,
Átlagos értékelés: (5 / 5)

Egyszerű, de mégis nagyon finom étel a zúzapörkölt. Készülhet csirke vagy libazúzából is. Mivel a csirkezúza kalóriatartalma minimális (94kcal/100g), tökéletesen alkalmas bármilyen diétás, fogyókúrás étrendhez is. Elkészítése megegyezik a pörköltekével, annyi kiegészítéssel, hogy meglehetősen sok főzést igényel, közel annyit, mint a marhahús. A zúza tisztítására nagyon oda kell figyelni, minden ...

Bővebben

Zöldborsóleves tarhonyával

Recept típusa:
Átlagos értékelés: (5 / 5)

Egy kedves látogatónk küldte, nem írt hozzá leírást.

Bővebben

Velős pirítós

Recept típusa:
Átlagos értékelés: (4.3 / 5)

A velős pirítóst sokan szeretik, elkészíteni viszont annál kevesebben tudják, pedig nincs benne semmi ördöngösség. A velős pirítós kiváló kísérője lehet a legjobb boroknak is akár, de fogyasztható önálló ételként, is mint meleg szendvics. Rögtön az elején tisztázni kell, hogy ez a velős pirítós nem a velős csontból kiszedett velőről ...

Bővebben

Tejfölös gombapaprikás

Recept típusa: , Konyha:
Átlagos értékelés: (5 / 5)

Imádom a gombát, és minden ételt, ami belőle készül. Ezek közül is külön kedvencem a tejfölös gombapaprikás, és a rántott gomba. A rántott gombát leginkább őzláb gombából szeretem, a gombapaprikás pedig vargányából a tökéletes, de mivel ritkán jutok hozzá, megteszi a boltban kapható csiperke, laskagomba vagy a kettő keveréke is ...

Bővebben

Süssünk zacsiban – Zöldséges csirke – bengáli tigris szemöldökcsontjával

Recept típusa:
Átlagos értékelés: (0 / 5)

Nagy találmány a sütőzacskó. Egyrészt minimálisra csökkenti a macerát az étel készítése során, másrészt pedig gyakorlatilag aromavesztés nélkül, hozzáadott zsiradék nélkül, saját levében tudjuk a vacsoránkat elkészíteni. Szinte bármilyen húst és zöldséget süthetünk benne, az otthoni készletek függvényében. A fűszerezés sem ördöngösség, használjuk a jól bevált kedvenc fűszereinket, mint például ...

Bővebben
Fel!