Loader

Recipes from Ingredient: krumpli

Pásztortarhonya

Recept típusa: Konyha:

Elgondolkoztam, hogy mi az az étel amit már nagyon régen készítettem, és van hozzá minden itthon. Bekukkantottam a hűtőbe és ott nézett szembe velem a finom házi szalonna és kolbász. Nem is töprengtem sokáig, pásztortarhonya lesz. Néha úgy érzem túl sok húst eszünk ezért szeretek beiktatni olyan ételt is amiben ...

Részletek

Krumplis prósza

Recept típusa:, , , Konyha:

Mostanában összegyűjtöttem pár receptet az enreceptem.hu facebook csoportjából https://www.facebook.com/groups/1693468197355973/ és úgy gondoltam közkinccsé teszem. A csoport tagjai megosztják a az ebédjükről készült képeket, szívesen látunk mindenkit a csoportban!

Részletek

Pentelei gombócleves

Recept típusa:, Konyha:

Mostanában sok süti került fel az oldalra, éppen ideje, hogy megszakítsuk a sort és egy nagyon finom gombóc levest ajánljunk. Nem egy komplikált étel, de annál tartalmasabb.

Részletek

Sütőzacskóban sült zöldséges csirke

Recept típusa: Konyha:

Nincs vele sok macera, egyszerű egészséges és finom. Érdemes kipróbálni. Bármilyen friss zöldség mehet bele. A lenti mennyiség kb. 1 személyes vacsora. Sütőzacskó több méretben kapható, annak megfelelően lehet több személyre is készíteni.

Részletek

Kacsaszárnytő leves

Recept típusa:, Konyha:

Nagyon szeretem a kacsának szinte minden részét. Különösen szeretem a kacsasültet, de ha levesnek való húst kapok azt is megveszem. A kacsaszárnytő mindkettőre alkalmas, lehet sütni és lehet egy király levest főzni belőle. Én most a leves mellett döntöttem, mert a sütéshez több kel, mert kevés rajta a hús, viszont ...

Részletek

Lencseleves

Recept típusa:, Konyha:

Igazán ez hagyományosan szilveszteri étek, de mi simán megesszük az év bármely napján, csak legyen benne egy picike füstölt hús, comb vagy csülök, az teljesen mindegy. Bableves vagy lencseleves, babfőzelék vagy lencsefőzelék csak füstölttel az igazi.

Részletek

Kolbászos krumplis tészta

Recept típusa: Konyha:

A krumplis tészta alapvetően is finom étel, de ha feldobjuk egy kis füstölt kolbásszal, akkor még ízletesebb fogást tudunk az asztalra tenni.

Részletek

Hekk aranypanírban

Recept típusa:,

A Tescoban találtam fagyasztott hekket. Nagyon megörültem neki, egyből a balatoni nyarak jutottak eszembe. Mostanában évek óta a Balatonon is nyaralunk, és nem múlik el úgy nyár, hogy legalább egyszer ne együnk hekket. A hekk nem csak egészséges, de nagyon finom is.

Részletek

Füstölt sajtos csirkemell

Recept típusa:, Konyha:

Vendégek készítették el nekünk először ezt a finom ételt, de azóta már mi is többször megsütöttük. Nagyon egyszerű és nagyon finom. Ajánlom mindenkinek aki nem akar sokat bíbelődni a konyhában.

Részletek

Tojásos krumpli

Recept típusa:, Konyha:

Anyu nem nagyon szeret főzni, ennek megfelelően nem is tanult meg rendesen, lehet, hogy ezért tanultam meg én.   Általa is bevallottan jobban eltalálom, hogy miből mennyit kell tenni, hogy az étel ízletes legyen. Amikor még suliba jártam, a tanítás és a különóra között volt, hogy nekem kellett készítenem valami ennivalót. ...

Részletek
Fel!