Loader

Recipes from Ingredient: majoránna

Majoránnás hús

Recept típusa:, Konyha:

Részletek

Májas burgonyaleves

Recept típusa: Konyha:

Van amikor majdnem üres a hűtő, olyankor a jó háziasszony feltalálja magát!

Részletek

Göcseji gombócleves

Recept típusa:, Konyha:

Amikor már semmi ötletem nincs, akkor körülnézek a neten, hogy mit főzhetnék, így találtam rá erre a nagyon finom levesre. Nem gondoltam, hogy a savanyú káposztát másra is lehet használni, mint töltött káposztának. Nagyon kellemes meglepetés volt számomra.

Részletek

Hortobágyi húsgombóc

Recept típusa:, Konyha:

Darált húsból általában a szokásos ételeket szoktuk elkészíteni, de most valami mást szerettem volna, nem olyat amit már sokszor ettem. Így találtam rá erre a nagyon finom húsgombócos ételre.

Részletek

Omlós libacomb

Recept típusa:,

A libacomb bőre semmihez sem fogható, finom, sós, ropog, gyönyörű piros. Párolt lila káposzta elengedhetetlenül fontos hozzá, annak a készítését majd egy másik alkalommal fogom leírni.

Részletek

Töltött csirke

Recept típusa:, Konyha:

Már készültem rá, hogy valamikor elkészítem, ez a soknapos ünnep éppen kapóra jött. Szerencsém volt, mert végre sikerült vennem csirkemájat, már egy ideje kerestem, de mindig akkor kaptak, amikor éppen nem tudtam elmenni vásárolni, mert dolgoztam. De most összeállt minden, neki is álltam.

Részletek

Pacalpörkölt

Recept típusa:, Konyha:

A pacalpörköl egy igazi magyar étel. A családom nagyon szereti, sőt ami nálunk nem szokás egy üveg bort is ki szoktak bontani, amivel öntözik a pacalt és a maradékot megisszák egy jó pacal után. Célszerű előző nap elkészíteni mindent mert eléggé időigényes feladat a pacal főzés. Én nem szeretem, de ...

Részletek

Fokhagymás fűszeres máj

Recept típusa:, Konyha:

A neten olvastam ezt a receptet és ki is próbáltam, mert nagyon megtetszett. Egy kis változtatást hajtottam végre elkészítés közben, mert nekem az eredeti recept szerinti oregano, nem jött be, de helyette több fokhagymát használtam.

Részletek

Zöldséges csirkeleves

Recept típusa:,

December van, tél, hideg, nem szeretjük. Az ember törekszik arra, hogy kellemesebbé tegye a napokat. Ilyenkor nagyon jólesik egy kicsi tavasz érzet a lelkünknek. Ebben segítenek a színes zöldségek a levesünkben. Nem húzom tovább az időt, a zöldséges csirkelevesre gondoltam. Bármilyen zöldséget tehetünk bele, amit csak szeretünk, irányadóként én most ...

Részletek
Fel!